Wij mogen u mededelen dat wij een nieuw kleding merk gaan toevoegen aan onze kledingwinkel: RST
Nadat wij zelf al enkele jaren deze kleding dragen in onze vrije tijd (zowel op de weg als circuit) hebben wij besloten dit geweldige merk aan ons aanbod toe te voegen!

RST is van Engelse makelij en staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit motorkleding tegen schappelijke prijzen.
Ook is RST het enige merk dat de officiële Isle of Man TT kleding mag verkopen! dit komt door een jaren lange samenwerking met de coureurs die hun uitrusting voor de levensgevaarlijke races toevertrouwen aan het merk.
Naast de geweldige lederen motorsport kleding, hebben ze ook een zeer goede line-up aan Textiel kleding. Van doorwaai jassen en ”casual” kevlar kleding tot de meest geavanceerde gelamineerde en airbag textiel pakken!

Alex Lowes, Kawasaki WSBK Coureur gebruikt RST op WK niveau

RST heeft een geschiedenis die begint in 1988. Met het eenvoudige idee om een ​​reeks motorkleding te produceren die uitzonderlijke waarde en kwaliteiten biedt in combinatie met een geavanceerd ontwerp en stijl. Wij zijn begonnen met een reeks handschoenen en is in de loop der jaren niet alleen de nummer één in de UK, maar ook een wereldwijd erkend merk dat alle soorten motorkleding aanbiedt.

Jonny Towers, oprichter en drijvende kracht achter RST begon met het ontwikkelen van RST met het originele merk Rhino, met een basisassortiment handschoenen en leren jassen; “Ik dacht dat er behoefte was aan een reeks mooie, betaalbare kwaliteitsproducten. Ik ging naar motorsport evenementen en zag dat coureurs in echt slecht passende pakken stonden, de meeste coureurs kunnen zich geen high-end merken veroorloven en ik zag niet in waarom een ​​betaalbaar pak slecht zou passen. Ik wilde een reeks producten maken die er goed uitzagen, goed werkten en goede veiligheid boden. Rhino evolueerde naar Rhino Sport, daarna voegden we ‘Technology’ toe aan de naam en werd het RST. Het groeide vanaf daar en het merk is van kracht naar kracht gegaan. Met enkele zeer moeilijke jaren in de motorfietsindustrie zijn we erin geslaagd om het merk jaar na jaar te laten groeien. Er is opnieuw geïnvesteerd in technologie en in-house design, onlangs ook met de oprichting van de RST Race-afdeling. ”

RST is ontworpen en ontwikkeld in onze vestiging in Derbyshire. Omgeven door geweldige wegen, enkele van ‘s werelds beste racebanen en mogelijk het meest gevarieerde klimaat dat u kunt vinden. Ons productontwikkelteam heeft alles bij de hand om elk soort product dat we produceren door te ontwikkelen. Nog voordat we het goedkeuren vrijgeven in onze collectie!

Vanaf volgende week is de kleding te vinden in onze vernieuwde kledingwinkel in Alkmaar en in onze webshop

Geef een antwoord