De nieuwe Versys 1000 is zonder twijfel een van de meest begeerlijke motoren voor 2019. Het is dus niet verwonderlijk dat Kawasaki voor deze innovatieve machine een al even bijzondere dealerintroductie in petto heeft. Op zaterdag 23 februari zullen namelijk alle Kawasaki dealers in de Benelux op grootse wijze de nieuwe Versys 1000 en Versys 1000 SE laten zien in hun showroom!

De Versys 1000 is met zijn sportieve viercilinder krachtbron en sublieme rijwielgedeelte al jaren de koning van het Adventure Sport segment. Voor 2019 is deze globetrotter radicaal vernieuwd en voorzien van een nieuw uiterlijk, gecombineerd met ongekend veel hightech features zoals Power Modes, Traction Control, Cruise Control, Cornering Management functie, Assist & Slipper koppeling, rondom LED verlichting en radiaal gemonteerde Monobloc remmen. Uiteraard is het kenmerkende geïntegreerde Monokey koffersysteem van de Versys 1000 ook op het 2019 model terug te vinden.

Voor wie dat alles nog niet genoeg is introduceert Kawasaki de compleet nieuwe Versys 1000 SE; de overtreffende trap van technologie en comfort met onder andere KECS elektronische vering, LED Cornering lights, een Dual-Direction Quickshifter en een TFT Display met Smartphone connectiviteit. Daarnaast is de Versys 1000 SE voorzien van een legio aan accessoires die ook voor de reguliere uitvoering beschikbaar zijn, zoals handvatverwarming en handkappen. De testresultaten van het extra grote Touring windscherm waren bovendien zo indrukwekkend dat Kawasaki Benelux als enige importeur ter wereld heeft besloten om deze standaard op alle modellen te monteren!

Op zaterdag 23 februari zullen wij u alle ins en outs van de nieuwe Versys 1000 modellen vertellen. Bovendien kunt u meteen een afspraak maken voor een uitgebreide proefrit om de fantastische rijeigenschappen en het verslavende inlaatgeluid van deze kilometervreter zelf te kunnen ervaren. U bent van harte welkom, voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd!

De 2019 Kawasaki Versys 1000 is beschikbaar vanaf € 14.699,- en de Versys 1000 SE vanaf € 17.999,-.

Geef een antwoord