Kawasaki presenteert breedste line-up ooit voor 2019 op EICMA Motorshow en komt met maar liefst 11 nieuwe modellen!

 

Kawasaki heeft als grootste, en meest premium, Japanse motormerk in de Benelux tijdens de Intermot en de EICMA Motorshows maar liefst 11 nieuwe modellen geïntroduceerd. Het aanbod van het premium motormerk Kawasaki is nu het breedste en modernste in de markt. Alle 2019 modellen zijn te bewonderen tijdens de exclusieve Kawasaki News Show, op 1 & 2 december in het Nederlands Militair Museum te Soest.

 

Onderstaand een overzicht van al het Kawasaki nieuws voor 2019;

 

Nieuwe Kawasaki Ninja H2 & Ninja H2 Carbon

’s Werelds krachtigste straatlegale motor ooit kreeg een forse update voor 2019.  Het vermogen van de legendarische supercharched H2 modellen is gestegen van 210 tot 243 pk met Ram-Air. Ook kreeg de H2 veel technologische updates, waaronder een TFT display met Smartphone Connectiviteit, nieuwe Brembo “Stylema” remmen en Kawasaki’s unieke zelfherstellende lak.

 

 

 

Nieuwe Kawasaki Ninja H2 SX SE+

Kawasaki’s revolutionaire supercharged Sports Tourer H2SX krijgt een nieuw ‘top of the line model’ de H2SX SE+. De H2SX SE+ krijgt standard adaptieve elektronische vering, Brembo Stylema remmen een nieuw TFT dashboard met Smartphone Connectiviteit (Kawasaki Rideology App) en de unieke Kawasaki zelfherstellende lak!

 

 

 

Nieuwe Kawasaki Ninja ZX-10RR, ZX-10R en ZX-10R SE

De gehele ZX-10R range kreeg een vermogensupdate. Naast de standaard KRT uitvoering onderscheidt de ZX-10RSE zich ten opzichte van de ZX-10R door adaptieve KECS-vering, Marchesini wielen en Kawasaki’s unieke zelfherstellende lak. De nieuwe ZX-10RR is uitgerust met superlichte titanium ‘Pankl’ drijfstangen. Het motorblok wordt hierdoor lichter, sterker en kan 600 toeren meer draaien.

 

 

 

 

Nieuwe Kawasaki Ninja ZX-6R 636

De nieuwe Kawasaki ZX-6R is voor 2019 aangescherpt met een nieuw design en vele nieuwe features. Zo heeft de nieuwe Ninja ZX-6R een KQS Quick Shift systeem, LED lampen en een geheel nieuwe dashboard met vele nieuwe functies. Met maar liefst 130 pk en een nieuwe gearing is dit de snelste motor in zijn klasse. Een agressieve prijsstelling (de nieuwe ZX-6R 636 is verkrijgbaar vanaf € 12.799,-) maakt het pakket compleet!

 

 

Nieuwe Kawasaki Versys 1000 + nieuwe Kawasaki Versys 1000 SE

De succesvolle Kawasaki Versys 1000 is totaal vernieuwd voor 2019. Het standaard model krijgt een nieuw design en volledig electronisch gestuurde gaskleppen. De nieuwe Versys 1000 is voorzien van traction control, power modes, cruise control, LED verlichting en Cornering Management function.

 

Naast het de nieuwe ‘standaard’ Versys 1000 komt er een exclusieve SE versie met écht alles erop en eraan zoals: KECS elektronische adaptieve vering, LED Cornering Lights, een Dual-Direction Quickshifter, TFT Display met Smartphone Connectiviteit (Kawasaki Rideology app), heated grips, verhoogde ruit en handkappen standaard.

 

 

Nieuwe Kawasaki Z400

Kawasaki is de absolute nummer 1 in het segment Naked Bikes, het grootste segment in de markt. De populaire Z300 wordt nu opgevolgd door de nieuwe Kawasaki Z400. De Z400 krijgt het geliefde en succesvolle ‘Sugomi design’ met hiernaast LED verlichting, een ‘assisted slipperclutch’ en het krachtige motorbok van de WSS300 winnende Ninja 400!

 

 


 

Nieuwe Kawasaki Z125 & Ninja 125

Kawasaki is een van de populairste merken onder jongeren. Met de geheel nieuwe, fantastisch vormgegeven nieuwe Z125 en Ninja 125 breidt Kawasaki haar gamma voor startende motorrijders verder uit.

 

 

 

 

 

Nieuwe Kawasaki W800 & W800 Cafe

De iconische Kawasaki W1 was in zijn tijd de zwaarste en sterkste Japanse motor die naar Europa werd gebracht. Nu komt Kawasaki met een geheel vernieuwde W800 in 2 uitvoeringen, een W800 ‘Street’ en een W800 ‘Café’. De W800 bestaat uit 90% nieuwe onderdelen ten opzichte van zijn voorganger met onder andere een volledig nieuw rijwielgedeelte, krachtigere remmen (nu ook met schijfrem aan de achterzijde) en rondom LED verlichting. Ieder onderdeel werd zorgvuldig geanalyseerd om de W800 nog                                                                                      moderner te maken, zonder daarbij concessies te doen aan                                                                                    de authentieke uitstraling.

 

 

Met heel veel nieuws voor 2019 en een zeer breed aanbod is Kawasaki klaar voor de toekomst! Alle nieuwe 2019 modellen en alle nieuwe kleuren in de bestaande modellen zijn te zien tijdens de mega Kawasaki News Show, die dit jaar plaats vindt op 1 en 2 december 2018 in Soest (Nationaal Militair Museum) – Inschrijven voor gratis toegang kan op www.kawasaki.nl.

 

Geef een antwoord