INSCHRIJFFORMULIER KAWASAK PROMO TOUR

Welkom op de inschrijfpagina voor de Kawasaki Versys Promo-Tour!

Via onderstaand contact formulier kunt u zich inschrijven voor een proefrit tijdens de promo dagen op 10 en 11 September 2021 op een van deze drie geweldige allround tourmotoren!

Zorg er voor dat de gegevens die u invoert correct zijn, voor het evenement nemen wij namelijk contact met u op voor het definitieve tijdstip van uw rit (Voorkeuren voor een tijd kunt u in de berichten sectie aan ons doorgeven.)

Tot bij de promo-tour!

  VERSYS 1000 SE

  VERSYS 1000 SE

  De Versys 1000 is met zijn sportieve viercilinder krachtbron en sublieme rijwielgedeelte al jaren de koning van het Adventure Sport segment. De nieuwe Versys 1000 SE is het meest complete model standaard uitgerust met vele moderne features zoals Cruise Control, Quick Shifter, Handvatverwaming, Cornering Management, een TFT-display en Elektronische Vering welke in 2021 is voorzien van SHOWA Skyhook
  technologie.

  VERSYS 1000 S

  Hover Box Element

  De Versys 1000 is met zijn sportieve viercilinder krachtbron en sublieme rijwielgedeelte al jaren de koning van het Adventure Sport segment. De nieuwe Versys 1000 S is standaard uitgerust met vele moderne features zoals Cruise Control, Quick Shifter, Handvatverwaming, Cornering Management, een TFT-display.

  VERSYS 650

  Hover Box Element

  De Versys 650 is zeer populair vanwege zijn moderne design, fantastische rijeigenschappen en zijn scherpe consumentenprijs. De motor heeft een krachtig en zuinig tweecilinderblok wat zorgt voor uitstekende prestaties bij sportieve (tour)ritten en is tevens perfect geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer.