De winter komt dichterbij en de weersomstandigheden worden minder gunstig. Sommige mensen zullen ervoor kiezen hun motor te stallen voor de winter, waardoor hun machine soms maandenlang stilstaat. 

 

Waarom een stabilizer toevoeging?

Het wordt daarom aanbevolen van tevoren een brandstofstabilisator, zoals de Motul Stabilizer die wordt aangeboden door Bihr, te gebruiken. Het is een middel dat wordt toegevoegd aan de benzine. De zeer complete formule biedt talrijke eigenschappen, zoals de bescherming van de benzine tegen oxidatie, het voorkomen van gomaanslag in de carburateur, het gemakkelijker kunnen starten na de winter, maar ook het voorkomen van aanslag in de carburateur en verbrandingskamer en op de kleppen. Ten slotte zal het toepassen van een brandstofstabilisator, zoals die van het type die door Motul wordt aangeboden, ervoor zorgen dat de kleppen worden schoongemaakt, voor een optimale werking van de motor op zowel de korte als de lange termijn.

Het product, dat ontwikkeld is door Motul, Maakt de toevoersystemen en de carburateurs schoon en voorkomt en verwijdert tegelijkertijd aanslag op de kleppen. De Stabilizer is geschikt voor alle soorten benzine, loodvrij of niet, en kan ook worden gebruikt voor motoren die zijn voorzien van een driewegkatalysator.

Toepassing

Onderhoudsdosering: 25 ml per 20 liter benzine. Probleemoplossende dosering: 25 ml per 10 liter benzine.

 

”Wij gebruiken de Motul Stabilizer al jaren in elke motorfiets die bij ons gestald wordt en met zeer goed resultaat!
Wilt u dit product nu thuis ook zelf gebruiken in uw motorfiets? De Motul Stabilizer is gewoon bij ons verkrijgbaar.”

 

 

Geef een antwoord