10/11 SEPTEMBER | ROAD SHOW BIJ LEMSTRA MOTOREN

Op 10 en 11 September 2021 strijkt de Kawasaki Road Show neer in Alkmaar. Hierbij geven wij iedereen de gelegenheid om vrijblijvend en ongedwongen kennis te kunnen maken met de geweldige rijkarakters en veelzijdigheid van de Kawasaki Versys modellen!

Het is deze dagen mogelijk om zowel de wendbare Versys 650, de rijk uitgeruste Versys 1000 S, of de Versys 1000 SE met semi actieve electronische vering te proberen!


Inschrijven kan eenvoudig door een mail of een bericht via ons contact formulier te sturen. Vermeld hierbij graag de volgende informatie:
– Naam
– Telefoonnummer
– Voorkeur motorfiets
– Voorkeur dagVersys 650

De Versys 650 is een echte alleskunner. Het koppelrijke parallel-twin motorblok, vederlichte Trellis buizenframe, scherp vormgegeven topkuip en 17”wielen maken hem tot een verfijnde en stabiele machine voor sportieve tourritten. Daarnaast maken de comfortabele zitpositie, uitstekende windbescherming van het traploos instelbare windscherm en de lage verbruikskosten van de Versys 650 bij uitstek ook geschikt voor het dagelijkse woon-werk verkeer.

Versys 1000 SE en Versys 1000 S

Beide Versys 1000 modellen zijn met hun sportieve viercilinder krachtbron en sublieme rijwielgedeelte al

jaren de koning van het Adventure Sport segment. Het krachtige en koppelrijke 1.043cc motorblok is voorzien van elektronische gaskleppen voor een nog soepelere vermogensafgifte. Verder zijn beide Versys 1000 S modellen standaard uitgerust met Cruise Control, Traction Control, Power Modes en Kawasaki’s Cornering Management functie, Volledige LED verlichting (inclusief bochtenverlichting), Bekrachtigde slipper koppeling, Up/Down Quick Shifter, TFT-kleurendisplay met Bluetooth smartphone verbinding, Handvatverwarmig, Handkappen, 12V aansluiting en Kawasaki’s unieke High Durable Paint

Het verschil tussen de Versys 1000 S en de SE zit in de vering. Deze bestaat voor de Versys 1000 S uit een volledig handmatig in te stellen Showa 43mm USD-voorvork en achter een horizontale back-link vering voorzien van een gasgevulde Showa schokdemper. Het SE model is uitgevoerd met KECS (Kawasaki Electronic Control Suspension). Dit is een semi-actieve elektronische vering met Skyhook software technologie van Showa die zich real-time aanpast aan de omstandigheden voor een nog betere rijervaring!