Kawasaki Z900RS Scoort Hattrick

Voor de derde keer op rij is de Kawasaki Z900RS gekozen als Motor van het Jaar in de categorie Modern Classics in zowel Nederland als ook in de Europese einduitslag. De Z900RS is dé ultieme moderne klassieker!

De inspiratie voor het uiterlijk van de Z900RS komt rechtstreeks van de Z1. Dit legendarische model zette Kawasaki wereldwijd op de kaart en kan gezien worden als de grondlegger van de moderne motorfiets zoals wij die vandaag de dag kennen. Het retro design wordt gecomplimenteerd door een zeer hoog afwerkingsniveau en moderne features zoals de toevoeging van LED verlichting.

Laat de schijn van het prachtige retro uiterlijk je echter niet bedriegen, want de Z900RS zit ondanks zijn voorkomen vol met de modernste veiligheidssystemen zoals ABS, Traction Control, Riding Modes, Assist & Slipper koppeling en radiale remklauwen. Gecombineerd met een uitzonderlijk koppelrijke 948cc viercilinder, getuned in- en uitlaatgeluid en een hoogwaardig rijwielgedeelte biedt de Z900RS een sublieme rijervaring.

Kom eens bij ons langs en ervaar de Modern Classic van het jaar zelf!