Kawasaki maakt specificaties Ninja 7 Hybrid bekend

Recent introduceerde Kawasaki de allereerste Hybride motorfiets. De nieuwe Ninja 7 Hybrid is, door de voordelen van een conventionele verbrandingsmotor en elektrische tractiemotor te combineren in één, een ware ‘’Game Changer’’.

De hybride combinatie wordt gevormd door een gloednieuwe 451cc parallel twin en een elektrische tractiemotor met een gecombineerd vermogen van 59pk (69 pk met E-boost functie) en een koppel van 60.4 Nm vanaf 2.800 tpm. In de volledig elektrische modus is de elektromotor goed voor een constante output van 7kW en een range van 12km afhankelijk van de rijomstandigheden.

Op het gebied van acceleratie en verbruik levert de Ninja 7 Hybrid topprestaties. Acceleratie vanuit stilstand is vergelijkbaar met die van een sportieve 1000cc en een brandstofverbruik dat vergelijkbaar is met dat van de 250cc-klasse. In Sport-modus is een verbruik van 1 op 25km mogelijk, in ECO-modus is dit zelfs 1 op 27.

Bovendien is dit innovatieve nieuwe model uitgerust met een regeneratief systeem, waardoor de vertragende energie tijdens het rijden terug naar de accu wordt geleid wanneer de rijder het gas loslaat. Dit draagt bij aan een grotere actieradius.

Begin 2024 is de Ninja 7 Hybrid beschikbaar bij de Kawasaki dealers. Ga voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt naar www.kawasaki.nl.

*Goedgekeurde waarde van WMTC fase 3-test, klasse 3-2